Obnova principů programovaného učení K historickým souvislostem distančního vzdělávání - Průcha, J.
Blízkosť princípov programovaného učenia a dištančného vzdelávania. Priebeh a princípy dištančného štúdia. Princípy a teoretické východiská programovaného vyučovania a učenia.