Aplikační předpoklady systémových přístupů v mikrostrukturních změnách tržního prostředí - Mokrišová, Jaroslava
Niektoré názory a skúsenosti autorov z aplikácií modelových systémov na úrovni podnikateľskej mikrosféry. Základné systémovo metodické východiská prístupu. Súčasné aplikačné predpoklady systémových prístupov v modelovej tvorbe.