Role informace při modelování rozhodovacích procesů - Fiala, Petr
Analýza vplyvu informácií, ich obsahu, formy a spôsobu prenášania pre rozvoj modelovacích techník pre analýzu reálnych rozhodovacích situácií a doporučení najvhodnejších rozhodnutí. Úloha informácií pri modelovaní viackriteriálnych a skupinových rozhodovacích situácií.