Nemysliteľné bez podpory štátu - Farárik, P.
Hospodárenie jedného z najväčších podnikov lesného hospodárstva na Slovensku Stredoslovenských lesov, š. p. v Banskej Bystrici. Náhodná ťažba kalamitného dreva. Investície do strojového vybavenia. Priority investovania. Odbyt bez výraznejších zmien. Komplikované colné odbavenie zásielok do zahraničia.