Personálny manažér a tvorba podnikovej kultúry - Nemec, P.
Riešenie problematiky tvorby podnikovej kultúry v akciovej spoločnosti Novácke chemické závody od r. 1993. Potreba zmien v riadení personalistiky. Hlavné očakávania definované v modeli tvorby systému podnikovej kultúry.