Podnikanie na Slovensku - Šporer, P.
Z obsahu: Z tohtoročného balíka Phare dostanú malí a strední podnikatelia pätinu prostriedkov. Za podnikateľov môže na Slovensku lobbovať iba nezávislá organizácia, a tej zatiaľ niet, hovoria britskí odborníci.