Letecká doprava Príloha
Z obsahu prílohy: Vývoj leteckej nákladnej dopravy. Právo v leteckej doprave. Preprava tovaru - cargo v podmienkach českých aerolínií. Spolupráca českých aerolínií s leteckými spoločnosťami British Airways. Výstavba cargoterminálu, ktorý za podpory Českej správy letísk pripravuje spoločnosť Czech Ogden Airhandling, s.r.o. Letecká špedícia. Letecké spoločnosti, organizácie a letiská. Systém organizácie leteckých dopravných spoločností a letísk prostredníctvom TACT kódu. Podmienky IATA pre prepravu tovaru. Tarify pre leteckú nákladnú dopravu. Uzavretie prepravnej zmluvy.