K zabezpečeniu zahraničnej prepravy - Brda, J.
Zabezpečenie prepravy tovaru do zahraničia. Zasielateľ a sprotredkovateľ. Dopravca. Z hľadiska predávajúceho je možné akýkoľvek obchod považovať za úspešný, keď dostane za dodávku zaplatené. Minimalizácia rizík pri preprave tovaru - účinná poistná ochrana.