Účtovné aspekty hospodárskeho výsledku pred zdanením a po zdanení daňou z príjmov právnických osôb - Šlosárová, Anna
Účtovanie hospodárskeho výsledku pred a po zdanení daňou z príjmov právnických osôb. Príklady z účtovných prípadov.