Financovanie pomocou rizikového kapitálu
Rizikový kapitál predstavuje dočasný zdroj financovania poskytnutý nekótovanej spoločnosti zo strany investora výmenou za majetkovú účasť v nej. Zdroje rizikového kapitálu. Typy investícií zahrnutých pod pojmom rizikový kapitál (venture capital). Prehodnotenie stratégie investovania formou rizikového kapitálu. Vytvorenie národných asociácií rizikového kapitálu (SLOVCA) so sídlom v Bratislave, ktorej plnoprávnymi členmi je 5 fondov rizikového kapitálu pôsobiacich na Slovensku.