Akcie SES odporúčame predať Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná pozícia spoločnosti SES, a.s. Tlmače. Základná charakteristika spoločnosti. Ekonomické a finančné ukazovatele. Vývoj koeficientov likvidity. Obchodovateľnosť akcií. Štruktúra akcionárov. Swot analýza.