Ako rozdeliť zisk či uhradiť stratu vo firme? - Šnircová, Jana, 1971-
V prípade straty vo firme, ktorá znižuje hodnotu vlastného imania, treba rozhodnúť o jej úhrade. Odpovede na otázky aké povinnosti je treba dodržiavať, aké faktory je treba zohľadniť. Niekoľko množností ako sa strata vysporiada. Rozhodnutia valného zhromaždenia spoločníkov o úhrade straty.