Naším hlavným cieľom zostáva spokojnosť zákazníka - Majer, I.
Spoločnosť Kapsch AG patrí medzi najväčšie a najúspešnejšie firmy v Rakúsku a patrí medzi svetovú špičku spoločností zaoberajúcich sa informačnými technológiami. Na Slovensku pôsobí dcérska spoločnosť Kapsch Telecom, s.r.o., ktorá bola založená v r. 1994. Hodnotenie doterajšieho vývoja tejto informačnej spoločnosti prezentuje riaditeľ Ing. Ivan Majer. Produkty spoločnosti Kapsch. Produkt Kapsch-Card. Perspektívy firmy v rámci technológií ATM. Zámery do budúcnosti.