Prachy v síti - Klíma, V.
Nákup a predaj elektronických peňazí Ecash prostredníctvom Internetu. Výhody a nevýhody elektronických peňazí. Porovnania s kreditnými kartami. Príklady fungovania e-peňazí vo Fínsku, Nemecku, Ázijsko-pacifickom regióne a v USA.