Pro bezproblémovou komunikaci EDI, EDIFACT a INTERNET v obchodování - Kyncl, M.
Elektronické obchodovanie prostredníctvom Internetu a elektronickej výmeny dát. Elektronická výmena dát - Electronic Data Interchange - EDI. Celosvetový jednotný štandard (norma) pre EDI - Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport - EEDIFACT - Elektronická výmena dát pre správu, obchod a dopravu. Internet a jeho výhody. EDI alebo Internet?