Hybridní systémy pro podporu řízení a rozhodování - Veselý, J.
Prepojovanie tradičných systémov pre podporu rozhodovania a expertných (znalostných) systémov. Prínos týchto hybridných systémov pre riešenie zložitých problémov v oblasti riadenia. Systémy pre podporu rozhodovania (SPR). Expertné systémy (ES). Systémy pre podporu riadenia. Tri formy prepojovania. Koncepcia tzv. Intelligent Decision Support Systems. Systémy expertnej podpory - Expert Support Systems. Systémy riadenia modelov - Model Management Systems.