Záhadnosť investovania - Husár, Jaroslav
Hodnotenie výkonnosti ekonomiky pomocou výpočtu HDP. Pohľad na ekonomickú výkonnosť Slovenska v r. 1993 - 1996. Konečná spotreba domácností. Tvorba fixného kapitálu. Porovnanie podielu investícií na HDP v krajinách strednej a východnej Európy, USA a Kanade. Analýza hrubého fixného kapitálu podľa Štatistickej ročenky 1996. Meranie a porovnávanie ekonomických aspektov výkonu hospodárstva. Analýza konečnej spotreby štátnej správy ako ukazovateľa HDP. Výkonnosť ekonomiky SR a tempo jej rastu.