Pracujú spokojní ľudia viac? - Foltínová, M.
Motivačná analýza a tvorba motivačného programu firmy. Príspevok spracovaný v rámci výcvikového programu Efektívny personálny manažment, ktorý v uplynulom období organizovalo združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov.