Druhá šanca platí pre všetkých - Tolnay, M.
S doc. Ing. Mariánom Tolnayom, CSc., riaditeľom sekcie vysokých škôl Ministerstva školstva SR, o návrhu zákona o ďalšom vzdelávaní, ktorý by mal vstúpiť do platnosti od januára 1998.