Odliv mozgov: príčiny a súvislosti - Kúska, M.
Výsledky z výskumu migrácie vedeckých a výskumných pracovníkov. Výskumný projekt - Migrácia - Európska integrácia a odliv mozgov. Smery pokračovania externej a internej migrácie. Perspektívy migrácie vedcov a výskumníkov.