Banky a poisťovne - Kovalčík, J.
Z obsahu: Register bankových úverov a záruk začína fungovať. Po vysokých stratách v minulých rokoch sa Dopravná banka dostáva do zisku. Fúziou bavorských Hypobank a Vereinsbank vznikne druhá najväčšia nemecká banka.