Estónsky bankový sektor - Machala, Peter
Rýchly rast hlavných estónskych bánk podporuje pokračujúci ekonomický rast a mierna inflácia. Ekonomické prostredie v najmenšej krajine bývalého Sovietskeho zväzu. Výkon bankového sektora. Výsledky v 1. polroku 1997 v jednotlivých estónskych bankách.