Ako sa vyvíja ekonomika Maďarska Príloha Hospodárskych novín
Posúdenie ekonomického vývoja v Maďarsku po zásadných makroekonomických opatreniach v r. 1996. Hlavné tendencie v ekonomike Maďarska v r. 1996 a predpoklad na r. 1997. Monitor hospodárskeho vývoja Maďarska.