Niektoré otázniky trhovej ekonomiky pre súčasné Rusko - Prôčková, F.
Transformácia v Rusku z centrálne plánovanej ekonomiky na kapitalistickú. Hospodárska, politická a sociálna situácia v Rusku. Privatizácia. Pozitívne a negatívne dôsledky novej ruskej ústavy. Upevňovanie legislatívneho systému.