Slovinská loď nabrala správny smer - Machala, Peter
Súčasná politická a ekonomická stabilita Slovinska. Pozoruhodné makro- i mikroekonomické výsledky. Hlavné národohospodárske ukazovatele. Urýchlenie ekonomického rastu. Liberalizácia zahraničného obchodu. Naďalej jednomiestna miera inflácie. Pokroky v daňovej reforme. Zavedenie "kurátorských" kont. Aktuálny vývoj v Slovinsku.