Súčasné trendy v ekonomike Poľska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Monitor hospodárskeho vývoja Poľska. Vývoj dôležitých hospodárskych ukazovateľov. Vývoj zahraničného dlhu Poľska. Vývoj reálnych mesačných miezd a platov. Vývoj cien priemyselných výrobcov.