Zamestnanosť a mzdy v poľnohospodárstve. 1 - Buchta, Stanislav
Razantné tempo znižovania zamestnanosti v poľnohospodárskej prvovýrobe na Slovensku ako charakteristická črta súčasnej etapy transformácie slovenského poľnohospodárstva. Poľnohospodárstvo suplovalo sociálne funkcie štátu. Zvýšenie počtu malých organizácií. Mladí poľnohospodári v iných rezortoch. Agrárna nezamestnanosť.