Řízení cestovního ruchu - Kašná, V.
Globálne trendy v riadení cestovného ruchu. Predpoklady rozvoja cestovného ruchu, zvyšujúci sa jeho význam pre národné hospodárstvo. Vývojové smery v riadení cestovného ruchu. Manažérske znalosti a schopnosti. Zvyšujúci sa význam podnikateľských rolí manažéra.