Vývoj príjmov a úhrad v zdravotných poisťovniach SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Niektoré základné trendy objasňujúce súčasnú situáciu v zdravotných poisťovniach na základe vybratých ukazovateľov Štatistického úradu SR o poistencoch a poistení na Slovensku za r. 1996. Príjmy poistného za r. 1996. Štruktúra úhrad zdravotných poisťovní r. 1996.