Energetické využitie odpadu - Bodnár, Š.
Posúdenie možnosti nahradiť ušľachtilé palivo v technológii výroby cementárenského slinku pri spaľovaní plastového odpadu v cementárenskej rotačnej peci. Podklady na vyhodnotenie odborného posudku. Výsledky hodnotenia.