Je v zdravotníctve málo peňazí? - Kováčik, M.
Predseda správnej rady Zdravotnej poisťovne - VŽP MUDr. Marián Kováčik o krytí požiadaviek poskytovateľov zdravotníckych služieb zdrojmi. Najzávažnejšie návrhy ZP na koncepčné zmeny v zdravotníctve.