SVD G-N pred Medzinárodným súdnym dvorom v Haagu - Liška, Miroslav
Vývoj sporu o plnenie Zmluvy 1997 o SVD G-N. Snaha o zrušenie Zmluvy zo strany Maďarska za každú cenu. Ekologická situácia na VD G-N. Variant C - aproximatívne plnenie alebo zapudenie Zmluvy? Taktika Maďarska vo vývoji sporu. Otázky na ktoré má odpovedať MSD v Haagu. Možné scenáre vyriešenia sporu SVD G-N.