Diferencovanosť výdavkovej situácie domácností na Slovensku sa v rokoch 1992-1996 prehĺbila - Cár, Mikuláš
Zisťovanie výdavkov pri hodnotení sociálno-ekonomickej situácie domácností SR v r. 1992-1996. Spotrebné výdavky, výdavky na potraviny, výdavky na priemyselné výrobky, výdavky na služby v priemerných domácnostiach na Slovensku. Štruktúra výdavkov. Tri kategórie domácností. Zhoršovanie situácie domácností pod životným minimom.