Aké máme podnikateľské prostredie na Slovensku? - Knitl, M.
Vytváranie legislatívneho rámca pre malé a stredné podnikanie na Slovensku. Uplatňovanie reštitučných zákonov. Veľká privatizácia a kapitálových trh.