Preglejka, a.s. Žarnovica - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Preglejka, a.s. Žarnovica. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.