Tendencie v tvorbe zisku v organizáciách SR a daňové príjmy SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Rozhodujúce hľadiská na posúdenie problému s poklesom zisku v hospodárskych subjektoch SR a s tým súvisiacim prepadom plnenia príjmov štátneho rozpočtu.