Chôdza po tenkom ľade alebo humor v reklame pre finančné inštitúcie Príloha - Lopošová, S.
Humor ako spôsob marketingovej komunikácie vo finančných inštitúciách. Rozhovor s Martinom Kuntom, autorom a spoluautorom kreatívnych riešení pre Poľnobanku, Slovenskú poisťovňu alebo Tory leasing. Využitie emocionálneho pôsobenia humoru v reklame. Základné princípy, ktorými sa riadi autor pri tvorbe spotu pre finančné inštitúcie. Rozhovor s I. Gažíkom, členom kreatívneho tímu reklamnej agentúry M.M.B.M. o uvádzacej imidžovej kampani Slovenskej životnej poisťovne.