Family Frost: Nová tvár v distribúcii potravín Extra príloha
Etablovanie spoločnosti Family Frost na slovenskom trhu. Zmena v ponuke sortimentu zahraničných výrobkov na slovenské mrazené výrobky. Obchodné aktivity spoločnosti.