Dubnické transformačné premeny - Horečný, F.
Predseda predstavenstva akciovej spoločnosti ZŤS - Metalurgia v Dubnici nad Váhom Ing. Ferdinand Horečný pri príležitosti 60. výročia vzniku ZŤS a 45. výročia vzniku hutníckeho závodu, resp. divízie Metalurgia, si pripomína začatie výroby. Zmena výrobného programu. Problémy s odbytom. Bezkonkurenčné technológie. Široký sortiment. Úsilie o profiláciu. Potreba modernizácie.