Kvalita v stavebníctve
Uplatňovanie politiky kvality stavebných prác a konkurencieschopnosť. Starostlivosť o kvalitu podľa STN-ISO 8402. Iniciovanie a spolupráca pri tvorbe právnych a technických predpisov v regulovanej oblasti výstavby zosúladených s predpismi Európskej únie. Vytváranie podmienok pre ekonomickú súťaživosť. Zabezpečenie výchovy a vzdelávania v oblasti kvality. Normalizácia a skúšobníctvo.