Okolo zamestnávania dôchodcov - Rievajová, Eva
Veková štruktúra obyvateľstva SR. Štruktúra obyvateľstva podľa veku v percentách. Veková skupina obyvateľov nad 50 rokov. Počet pracujúcich dôchodcov. Podiel pracujúcich dôchodcov na celkovom počte dôchodcov. Rozdiel medzi priemernou mzdou a priemerným starobným dôchodkom v Sk. Politika zamestnanosti a ľudia v pokročilom veku v krajinách EÚ.