Hranica život nezastaví
Charakteristika regiónu Záhorie - okresy Malacky, Senica, Skalica. Podnikanie sa orientuje na prevádzkovanie veľkoobchodu, maloobchodu a poskytovanie obchodných služieb. Záhorie priťahuje podnikateľov zaoberajúcich sa distribúciou tovaru, najmä s ČR.