Kedy sa bude dobre chodiť po Malokarpatskej vínnej ceste? - Oujezdská, L.
Znovuoživenie činnosti združenia Malokarpatskej vínnej cesty. Kroky zamerané na riešenie problémov v oblasti cestovného ruchu. Spolupráca združenia s Malokarpatským osvetovým strediskom v Pezinku. Zahrnutie vidieckeho turizmu do hlavnej náplne osvetového strediska v Pezinku. Oživovanie tradícií malokarpatského regiónu. Združenie pezinských vinohradníkov a vinárov.