Štatút neinvestičného fondu, zriaďovacia zmluva - vzory - Plišňáková, O.
Vzor štatútu neinvestičného fondu. Určenie okruhu osôb, ktorým môžu byť poskytnuté prostriedky fondu a označenie územia, v rámci ktorého budú poskytované. Orgány fondu. Správna rada. Dozorná rada. Majetok fondu a jeho nadobúdanie. Zrušenie, majetkové vyrovnanie a zánik fondu. Výdavky fondu. Rozpočet fondu. Zriaďovacia zmluva neinvestičného fondu.