Bankomatová karta k sporožírovému účtu
Použitie bankomatovej karty k sporožírovému účtu. Visa Electron - medzinárodná platobná karta Slovenskej sporiteľne, a.s. Disponovanie s peniazmi na sporožírovom účte Slovenskej sporiteľne.