Firmy a kapitálový trh
Z obsahu: Svet firiem. Volkswagen Bratislava začína s výrobou nového radu automobilov Golf. Slovenské magnezitové závody Jelšava realizujú štvrtinu produkcie na Ukrajine. Inžinierske stavby prestavajú v tomto roku 1,45 mld. Sk. Slovalco pripravuje zvýšenie produkcie o jednu tretinu. Žilinská Hyza investuje do modernizácie výroby 50 mil. Sk. PPS Detva založili spoločný podnik s americkou firmou Power America. Slovnaft získal environmentálny certifikát. Týždeň na BCP Bratislava a v RM-Systéme Slovakia. Dlhopisy slovenských miest. Komodity na svetových trhoch.