Kapitálový trh na Slovensku - Kyselý, Ľ.
Z obsahu: Ide o vytvorenie podmienok na činnosť investičných spoločností a ich podielových fondov. Dlhopisy slovenských miest. Ministerstvo sprísni sankcie za neplnenie informačnej povinnosti.