Mastering Finance. 5 Zvláštna príloha
Z obsahu prílohy: Stratégia riadenia výmenného kurzu. Viazanie kompenzácie manažmentu s mierami finančnej výkonnosti prostredníctvom koeficientu EVA (Economic Value Added - pridaná ekonomická hodnota). Modely tvorby hodnoty a vnútornej návratnosti podniku. Psychologické metódy pri kapitálových investíciách. Kontrola spoločnosti prostredníctvom balíku akcií.