Ôsma novela zákona o cenných papieroch - Kohút, J.
Úplné znenie zákona č. 204/1997 Z.z. z 2. júla 1997, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších predpisov s komentárom. Prijatá novela rieši požiadavku liberalizácie obchodovania so zahraničnými cennými papiermi na slovenskom kapitálovom trhu a umožňuje vydávať emisie zahraničných cenných papierov v Slovenskej republike.