Konjunktúrne trendy v hospodárstve Rakúska a Talianska Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Prírastok hrubého domáceho produktu Rakúska a Talianska r. 1997. Priemyselná výroba, poľnohospodárstvo, investície. Bilancia zahraničného obchodu Rakúska a Talianska. Miera nezamestnanosti, miera inflácie, štátny rozpočet, rozpočtový deficit v Rakúsku a v Taliansku.